• Αυτοκίνητο
  • ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ AUDI VW SKODA ΚΟΖΑΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕ
https://autoandmoto.gr/wp-content/uploads/wp-businessdirectory/pictures/companies/1023/__________________-1589962092.jpg

ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ AUDI VW SKODA ΚΟΖΑΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕ Αξιώσεις

21 ΒΕΡΜΙΟΥ, ΚΟΖΑΝΗ 501 00, ΚΟΖΑΝΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1992 από τον Φίλιππο Αδ. Ιωαννίδη, εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο και συνεργάτη Service Kosmocar για την Volkswagen και την Audi στο Ν. Κοζάνης. Το υπερσύγχρονο κτιριακό συγκρότημα στεγάζει δύο χώρους έκθεσης, συνεργεία και την διαχείριση ανταλλακτικών, αποτελώντας μια ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα. Εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, με πίστη στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της εταιρίας. Έτσι οικοδομήσαμε διαχρονικά προσωπική σχέση μαζί τους. Αυτή η σχέση μας οδήγησε στην κορυφή και στη διατήρηση ηγετικού ρόλου στην αγορά, αποσπώντας διακρίσεις από τη μητρική και την εισαγωγική εταιρία. Αποτέλεσμα είναι η συνεχής βράβευσή μας από το 2003.

 

Για εμάς, τους ανθρώπους της Ιωαννίδης α.ε., το αυτοκίνητο που θέλει ο καθένας μας αγκαλιάζει τα όνειρά μας, ικανοποιεί τις κρυφές μας επιθυμίες. Σας προσκαλούμε στις εκθέσεις μας για να γνωρίσετε από κοντά και να βιώσετε τις αληθινές αξίες της αυτοκίνησης.

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕ (+)

Κοινωνικά δίκτυα