• Βαρέα οχήματα
  • ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ MINOS SIK ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
https://autoandmoto.gr/wp-content/uploads/wp-businessdirectory/pictures/companies/257/MINOS_1575449942_1_-1627456863.jpg

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ MINOS SIK ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αξιώσεις

ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΟΔΟΣ ΡΩ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ 716 01, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Η SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ιδρύθηκε το 1969 από τον Ευστράτιο Κυριακάκη, πατέρα του Ιωάννη Κυριακάκη που σήμερα βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρίας από το 1992. Η εταιρία μετρά πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας και επιτυχίας στο χώρο της κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων, γεωργικού εξοπλισμού και ελαιοραβδιστικών με πιστοποιητικά CE.

 

Η πορεία  μας στον Ελλαδικό χώρο και στο εξωτερικό είναι ανοδική και επιτυχής με συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις σε όλα τα είδη που  κατασκευάζει με αποτέλεσμα στο χώρο των κατασκευαστών γεωργικών μηχανημάτων και εξοπλισμού να είναι από τις μεγαλύτερες και σοβαρότερες στον Ελλαδικό χώρο.

 

Έχοντας στην διάθεση της τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό κατασκευής των προϊόντων που παράγει, το όνομα της SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ είναι άμεσα συνδεδεμένο με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων.

 

Διαθέτουμε ένα εξειδικευμένο δίκτυο αντιπροσώπων  της επιχείρησης μας σε όλη την Ελλάδα  και στο Εξωτερικό που παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στον καταναλωτή.

 

Χαρακτηριστικά νέα προϊόντα είναι η νέα ηλεκτρική βέργα MSR CARBON με ραβδιά στο κεφάλι της από ανθρακόνημα και τρία είδη θρυμματιστών κλαδιού κατάλληλα να καλύψουν τις ανάγκες του επαγγελματία αλλά και του ερασιτέχνη αγρότη.

 

Η SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ κατασκευάζει εννέα διαφορετικούς τύπους Σκαπτικών με δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες, ηλεκτρικές βέργες ελαιοραβδισμού, περιστροφικές, παλινδρομικές και παλμικές καθώς και ελαιοραβδιστικά εδάφους, γεννήτριες με δυναμό για την λειτουργία των ηλεκτρικών βεργών με τα απαραίτητα πιστοποιητικά CE.

 

Η επιχείρηση  στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στη Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου και στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που σε συνεργασία με την διοίκηση της επιχείρησης στοχεύουν στη συνέχιση της επιτυχημένης και ανοδικής πορείας της με συνεχή έρευνα και βελτίωση των προϊόντων της.

Τοποθεσία χάρτη

company map
ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΟΔΟΣ ΡΩ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ 716 01, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (+)