• Αυτοκίνητο
  • Κλειδαράς
  • ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ IMMOBILIZER ΛΟΥΚΕΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
https://autoandmoto.gr/wp-content/uploads/wp-businessdirectory/pictures/companies/664/__________________________-1578040555.jpg

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ IMMOBILIZER ΛΟΥΚΕΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Αξιώσεις

76 ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 121 34, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Ο κλειδαράς Κανελλόπουλος Αναστάσιος, που διατηρεί το κατάστημά του στο Περιστέρι, παρέχει τις υπηρεσίες του άμεσα, στις πιο προνομιακές τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά.

Στο κλειδαράδικό μας στο Περιστέρι, εξειδικευόμαστε σε κάθε τύπο κλειδιών και κλειδαριών, ενώ το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει 24 ώρες το 24ωρο, σε όποια περιοχή της Αττικής και αν βρίσκεστε. Αναλαμβάνουμε ανοίγματα θυρών, καθώς και αντικατάσταση ή ενίσχυση των υπαρχόντων κλειδαριών και κυλίνδρων, αλλαγή κλειδαριάς, αντικλείδια, εγκατάσταση και ενεργοποίηση συστημάτων συναγερμού, εγκατάσταση πορτών και πυλών και κάθε άλλη υπηρεσία που θα χρειαζόσασταν για να νιώθετε ασφαλείς. Επιλύουμε την άβολη κατάσταση όταν κλειδώνεστε έξω ή σε περίπτωση που χάσετε τα κλειδιά του σπιτιού σας, είτε που ξεχάσατε τα κλειδιά μέσα στο αυτοκίνητο. Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούμε να έχετε κάποια μορφή απόδειξης της ταυτότητάς σας διαθέσιμη, τη στιγμή που παρέχονται οι υπηρεσίες μας π.χ. έγγραφο μέσα στο αυτοκίνητο που προσδιορίζει εσάς ως ιδιοκτήτη. Ο κλειδαράς Κανελλόπουλος Αναστάσιος και η ομάδα του διαθέτουν μεγάλη πείρα και εξειδίκευση, είναι μέλη του Σ.Α.Ε.Κ και πάντα δίπλα σας, ώστε να τους εμπιστευθείτε για την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Τα εργαλεία και η πολυετής πείρα του εκπαιδευμένου προσωπικού μας, που εδρεύει στο κατάστημά μας στο Περιστέρι, συμβάλλουν στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, καθώς μας επιτρέπουν να παρέχουμε ευέλικτες υπηρεσίες εγκαίρως και πάντα σε προσιτές για όλους τιμές. Ο κλειδαράς Κανελλόπουλος Αναστάσιος θέτει ως προτεραιότητα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του και γι’ αυτό δουλεύει, με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Προτιμάμε μια ατομική προσέγγιση και επομένως εστιάζουμε πλήρως στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη ξεχωριστά, ενώ στην υλοποίηση των ιδεών σας είμαστε αρκετά αυστηροί και επαγγελματίες.

Τοποθεσία χάρτη

company map
76 ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 121 34, ΑΤΤΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (+)