• Μηχανουργεία
  • ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
https://autoandmoto.gr/wp-content/uploads/wp-businessdirectory/pictures/companies/892/______________________-1582900849.png

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Αξιώσεις

10ο χλμ. ΠΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΚΙΛΚΙΣ, ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ 570 08, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1980 στο χώρο των μηχανουργικών κατασκευών, επισκευών και συντήρησης. Με πλεονέκτημα την εμπειρία, την γνώση αλλά και τον  μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε στις κατασκευές και επισκευές εξαρτημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών βάση σχεδίου η δείγματος καταφέρνοντας να παρέχουμε υψηλή ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση. Κάποιες κατηγορίες βασικών εξαρτημάτων μας είναι: Γρανάζια, Άξονες, Κοχλίες, Τροχαλίες, Μειωτήρες, Ράουλα, Οδοντωτοί τροχοί και ότι ακόμη ζητηθεί .

 

Διαθέτουμε δύο (2) μηχανήματα δυναμικών ζυγοσταθμίσεων με μέγιστο βάρος 6t και διάμετρο 2000 mm με έκδοση πιστοποιητικού ζυγοστάθμισης με σκοπό την διόρθωση της αζυγοσταθμιάς από κραδασμούς και δονήσης στα περιστρεφόμενα αντικείμενα έτσι ώστε να επιτευχθεί ισορροπία του σώματος όπως (Ρότορες , Σπαστήρες , Φτερωτές, Τροχαλίες).

 

Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στο 10ο χιλιόμετρο Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Κιλκίς με εγκαταστάσεις που ανέρχονται στα 1000 mεκ των οποίων 100 m2 γραφείων και 900 m2 βιομηχανικού χώρου σε οικόπεδο έκτασης 7000 m2.

Τοποθεσία χάρτη

company map
10ο χλμ. ΠΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΚΙΛΚΙΣ, ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ 570 08, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (+)